Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 13:15

Αγαπητοί έμποροι, 
Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε απο τα χείλη σας τις φράσεις "και ποια είναι η νομοθεσία", "ποιο είναι το δικό μου δίκαιο και μέχρι που του καταναλωτή", "τι μπορώ να κάνω εγώ σε αυτή τη περίπτωση και τι η εταιρία" και πολλά άλλα.
το «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή» είναι ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις ΜΜΕ (Μικρές Μεσαίες Επιχειρήσεις), για να τις βοηθήσει να κατανοήσουν τους πιο πρόσφατους νόμους της ΕΕ για τους καταναλωτές. Η κατάρτιση βοηθά τις ΜΜΕ στην κατανόηση σημαντικών πτυχών του δικαίου των καταναλωτών ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών τους και στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην επιχείρησή τους. Με τον τρόπο αυτό, θα αποφευχθούν τυχόν δαπανηρές διαφορές και δυσάρεστες καταγγελίες πελατών. Η κατάρτιση, δημιούργημα εμπειρογνωμόνων, καλύπτει όλες τις πτυχές της εμπορίας, όπως απαιτήσεις προσυμβατικής πληροφόρησης, δικαίωμα υπαναχώρησης, δικαιώματα καταναλωτών και εμπόρων και εγγυήσεις σε περίπτωση μη συμμορφούμενων προϊόντων, αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και εναλλακτική επίλυση διαφορών. Κάθε εκπαιδευτική συνεδρία είναι προσαρμοσμένη στη χώρα μας κα στη γλώσσα μας, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως τη νομοθεσία της χώρας στην οποία δραστηριοποιείστε.
Εγγραφείτε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχω προαναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μέσω:
1.Της ιστοσελίδας και του αναρτημένου σεμιναρίου (πρέπει να κάνετε εγγραφή και να ανατρέξετε εκ νέου στον παρακάτω σύνδεσμο):
https://www.consumerlawready.eu/el/SME/local-courses
2. Του Εμπορικού συλλόγου Βόλου
3. Της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας (τηλ 24226414 & 6947667151)

 
Ένωση Καταναλωτών Βόλου