Δίκτυο Δράσης για το Περιβάλλον, την Ποιότητα Ζωής, την Πράσινη (αειφόρο) κατανάλωση και την Αλληλεγγύη PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2013 15:51

Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας, συντονίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία Δικτύου Δράσης, από εθελοντικές ομάδες και οργανώσεις της Μαγνησίας, για το Περιβάλλον, την Ποιότητα Ζωής, την Πράσινη (αειφόρο) κατανάλωση και την Αλληλεγγύη, με στόχο το συντονισμό δράσεων, τη συνεργασία και την αλληλοενημέρωση.  Το Δίκτυο βασίζεται στις παρακάτω αρχές:

-          Αυτονομία. Κάθε οργάνωση διατηρεί την αυτονομία της δράσης και των αποφάσεων της.

-          Αλληλοενημέρωση. Οι ανακοινώσεις, οι δράσεις και οι εκδηλώσεις κάθε οργάνωσης θα κοινοποιούνται στις υπόλοιπες ώστε να υπάρχει διάχυση της πληροφορίας

-          Συνεργασία. Μπορούν να προγραμματιστούν κοινές δράσεις και εκδηλώσεις από όσες οργανώσεις συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο και περιεχόμενο.

-          Ισότητα – μη διάκριση. Το δίκτυο είναι ανοικτό, χωρίς αποκλεισμούς, για εγγραφή νέων ομάδων με σχετικές δράσεις.

Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου θα αναρτήσει στην ηλεκτρονική της σελίδα βάση δεδομένων με τα στοιχεία επικοινωνίας των εθελοντικών ομάδων που συμμετέχουν στο Δίκτυο και link με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους.
Το Δίκτυο είναι ανοικτό και μπορούν να προστεθούν και άλλες ομάδες με ανάλογες δράσεις.
Email επικοινωνίας enka. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
Ένωση Καταναλωτών Βόλου