Ανάκληση προϊόντων της Henkel PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Τρίτη, 16 Απρίλιος 2013 20:37

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Henkel, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, θέτει σε άμεση ισχύ τη διαδικασία ανάκλησης του προϊόντος Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην Αυστρία ότι μία ποσότητα των προϊόντων είναι πιθανό να εμπεριέχει μικροοργανισμούς που μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία ορισμένων ατόμων με ασθενές ή βεβαρημένο ανοσοποιητικό σύστημα, εάν τυχόν το προϊόν έρθει σε επαφή με ανοιχτή πληγή, τα μάτια, τα αυτιά ή το στόμα.
Οι συσκευασίες στα καταστήματα θα αποσυρθούν άμεσα από τα ράφια και δε θα πωλούνται από εδώ και στο εξής. Οι καταναλωτές που διαθέτουν συσκευασίες του Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες παρακαλούνται να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν, να κλείσουν το μπουκάλι καλά, να το αποθηκεύσουν σε ασφαλές μέρος και να επικοινωνήσουν χωρίς χρέωση με την τηλεφωνική γραμμή 800 11 70 800, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεσή τους καθημερινά από τις 8.00 πμ έως τις 10.00 μμ., ή να χρησιμοποιήσουν τη Φόρμα Επικοινωνίας στο www.henkel.gr/glocoat. Εκεί, θα λάβουν επιπλέον ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένου και του πώς θα επιστρέψουν το προϊόν. Σε περίπτωση που οι καταναλωτές αντιμετωπίσουν τυχόν συμπτώματα μετά την επαφή του προϊόντος με τα μάτια, το στόμα, τα αυτιά ή το δέρμα τους, πρέπει να επικοινωνήσουν με το γιατρό τους.

 
Ένωση Καταναλωτών Βόλου